Khamis, 23 Oktober 2008

PA TERBARU DATO' SERI ANWAR IBRAHIM?








Photo ini diterima dari seorang rakan yang emelkan pada Kulat semalam. Menurut emel tersebut, inilah wajah jambu PA terbaru Dato'Seri Anwar Ibrahim. Namanya Mie. Bertugas selaku Setiausaha Peribadi kepada Dato' Seri Anwar Ibrahim. Pehh...!!! Boleh tahan jugak Mie ni, kalah Saiful Bukhari...... auwwww !!

Kulat: Memang tidak dinafikan, boleh dikatakan semua pembantu DSAI handsome2 belaka. Apa pun kita semua janganlah pulak memanipulasikan pembantu2 peribadinya. Namun memang ada juga timbul persoalan, Adakah semua perwatakan dan ketrampilan pembantu2 DSAI ini suatu 'kebetulan atau suratan'? Wallahualam.


17 ulasan:

mountdweller berkata...

Handsome tidak salah. Tetapi kalau boleh mendatangkan fitnah tu salah. DSAI tidak pernah ambil iktibar tentang ini perkara ini.

Atau memang disengajakan!

kulatlapok berkata...

salam Tuan Mountdweller:

Tidak dinafikan, Pandangan tuan ada kebenarannya. Hanya mereka2 yg berkepentingan akan mengambil peluang untuk memanipulasikannya..

Kerajaan Rakyat berkata...

Salam Kulat and Mountdweller,

Sabaq sabaq, nanti saya boh misai, janggut dan jambang kat budak mei tu.
tunggu beb!!.

Sekali lagi timbul kes bukan-bukan, kita pakat anjak mountdweller ikat depa dalam hutan atas gunung. Sedekah kat rimau jamu selera.

Salam takzim

::

~♥ UmmiAnni ♥~ berkata...

salam mr.kulat,

boleh caya ke kat bdk2 ni..tapi takpe lah..kita tgk prestasi dia ni lak..jgn terbit liwat episode 3 dah la..dah penat rasanya tgk Anwar jadi 'peliwat'..

matcomot berkata...

salam semua

nasib baik kita semua tak hensem..

apa cita kes babi kat sg tuang baru baru ni..

motor cabok berkata...

uuuhhhsss... awat la jambu-jambu sangat PA DSAI nie.. nanti jadi fitnah lagi..

tah-tah DSAI ada strategi tersendiri nak perangkap musuh-musuh dia kali ni... atau... dia nak perangkap diri dia sekali lagi...

lain kali ameklah PA badan-badan gedebab macam motor cabok ni..hahaha..

Tanpa Nama berkata...

Pendapat saya DSAI kena ambil dari ahli keluarga beliau sendiri. Kalau tak pun.. kena ambil yg jauh lebih tua...tengok gambar ni, nescaya akan timbul fitnah lagi. Gerenti punya dan inilah yg akan dijadikan bahan bagi segelintir yg membenci beliau. DSAI kena ingat..masyarakat Malaysia susah terima perbuatan songsang..biarpun DSAI tak buat tapi sedikit sebanyak masyarakat mengesyaki..kalau tak caya..tengok je gambar ni..

kulatlapok berkata...

salam dan tima kaseh blogger semua:

1. KERAJAAN RAKYAT, UMMIANNI, MATCOMOT, MOTOR CABOK, TANPA NAMA:

- Hensem salah tak hensem lagi orang tak ndak...
- buat baik orang mengata, yg tak baik berkali2 orang mengata..
- kat sungai tuang tu ari orang tengah mandi lari lintang pukang bila jumpa kepala babi je yang berenang...

rajauda berkata...

itu Rahimi PA lama. dulu dia letak jawatan dan diganti saipol. skrg dia kerja blik. kalau tak silaplah sbb gambr ni tak brapa clear

Aku oku! berkata...

ini Rahimi osman. Dia ni PA lama DSAI dah letak jawatan dan diganti oleh saipol bukhari. sekarang dia kerja balik. takkan kau org semua tak kenal. insyalah tak de apa yg nak dirisaukan Kak Wan pun sekarang dah jadi surirumah sepenuh masa selalu ikut mana DSAI pergi.

kulatlapok berkata...

salam;

1. RAJAUDA N AKU OKU:

- Mulanya tidaklah heboh sangat tapi bila dah berhenti, kerja pulak semula macam ada somethinglah... apapun pembantunya memang bijak2 belaka, macam saifullah, bijak pasal.......??

kulupSakah berkata...

rahimi- rakan sekolah saiful.dia yg bwk saiful bekerja dgn DSAI dulu.dia ni anak2 muda satu geng dgn ahan fauzi anak dato fauzi rahman presiden anwar ibrahim club,arwah salman dato nasaruddin,najwan halimi,marini dll...
kes saiful memalitkan rahimi..menurut sumber dalaman, rahimi boleh bertugas semula kerana 'keselamatan' DSAI dlm kes ni sudah terjamin

pemerhati dari jauh berkata...

Rahimi di lama la kerja dengan Anwar sebelum berhenti dan kini dimasukkan semula. Dialah pintu masuk kepada Saiful sebelum ni. Dan dia juga menyimpan rahsia pertemuan Saiful dengan Najib.

Anwar kena simpan dia selagi kes belum selesai. Dia pun drop-out juga...

sumandak bayu berkata...

Bro,

pemilihan pembantu khas ni ada kategorinya salah satu segak mesti ada Bro... tak lari punya sebab orang sentiasa akan mendekati dia jadi kena lah cari yang seiras-iras dengan pembantu yang sebelum....

kulatlapok berkata...

salam Blogger:

1. KULUP SAKAH:
2. PERMERHATI DARI JAUH:
3. SUMANDAK BAYU:

Terima kasih atas titipan sdr/sdri, dan terima kasih berkongsi maklumat.

adie-ishmael berkata...

DSAI, u boleh tipu semua orang dalam dunia ni but not me...!!!

kulatlapok berkata...

salam adi-ismael:

DSAI rasanya dia tak tipu tapi nak orang soong dia, apapun yg nyatanya kalau dia tipupun, makin ramai lak pengikutnya, maknanya pengikut dia kena lah tipu..

Kulat: ramai yg tak tahu antara kaca n intan.. kekadang kaca lebih bernilai dari intan,

Malaysia oh Malaysiaku


RAKYAT YANG BERHAK MENERIMA PEMBANGUNAN