Sabtu, 22 November 2008

REALITI SODOMI: ADUHH...!! SAKITNYA PUNGGUNGKU....

This alleged thief had to be rushed to hospital last night after being impaled on a fence. The incident took place at the East London museum. The suspect is alleged to have broken down the back door to the museum. The alarm went off, giving him a fright, and he ran away. He climbed a tree and then attempted to jump over the fence. However, he lost his footing and was impaled by one of the spikes on the fence. The man was discovered by a tow truck driver who heard his cries. The man was taken to Frere Hospital and it is understood.

Seorang pencuri telah dikejarkan ke hospital semalam setelah ditemui 'tertusuk' di atas pagar. Kejadian berlaku di sebuah muzium di timur London. Suspek disyaki telah memecah masuk melalui pintu belakang muzium. Walau bagaimanapun, sebaik sahaja loceng penggera keselamatan muzium berbunyi, suspek yang terkejut cuba melarikan diri dengan memanjat sebatang pokok untuk melepasi pagar. Cubaan tersebut gagal apabila suspek gagal mengimbangi badannya lalu tertusuk pahanya di atas pagar yang runcing. Jeritan kesakitan suspek telah didengari seorang pemandu trak tunda yang melalui kawasan tersebut dan menghantarnya ke hospital.

INILAH AKIBATNYA.........





KULAT: Kalau macam ni sodomi, memang real punya. Tak perlu nak angkat sumpah "muhabahalah". Tengok saja besi yang tercucuk pada punggungnya tu. Hampir 24 inci panjangnya tu. Pas tu tajam pulak hujungnya, pehhh...memang ngeri. Orang dah kata jangan 'main belakang'. Nah sekarang sendiri buat sendiri dapat rasa. Auwwww...sakitnya punggung akkuuuuu.....!!!!!!!

7 ulasan:

Harimau-Menaip berkata...

Ramai saksi...camana nak ngelak lagi..

Kesian jugak...apa khabar lah mamat tu sekarang.

Kerajaan Rakyat berkata...

Salam Kulat,

Ini memang kerja gila beb!!. Lihat gambarpun dah berpinar kepala.

Memang salah niat dia nak mencuri, tapi kesian dia dapat hadiah tu. Kulat, blog you selalu sangat buat saya nak jatuh pitam.

Salam takzim

Topengperak_Xinwugi berkata...

Mungkin malaikat dah pesan awal-awal dekat mamat ni - "we pay CASH only, no credit", tapi mamat ni degil... dia ingat boleh deal ngan malaikat, tapi mamat ni lupa besi tu tajam...

wakhakhakha

AFRAR YUNUS berkata...

salam kl,
gambar membuktikannya.

mountdweller berkata...

Salam sdr.

Saya boleh bayangkan macam mana mimik muka pencuri tu.

Pertama sakit, kedua malu dan ketiga takut. Takutkan pendakwaan yang pasti akan berlaku selepas hilang kesakitannya di hospital.

Tapi di negara kita, pencuri telur ayam kena jel. Tapi pencuri jutaan RM boleh lepas, oelik kan?

sumandak bayu berkata...

Salam Bro...

Rasanya seumur hidup takkan buat lagi...

kulatlapok berkata...

salam Blogger semua:

"Berat mata memandang, berat lagi bahu yang simamat tu memikul" tapi itu lah balasan yg dia dapat.

Malaysia oh Malaysiaku


RAKYAT YANG BERHAK MENERIMA PEMBANGUNAN