Jumaat, 22 Ogos 2008

KENA RABA ...SIAPA PROVOK SIAPA..??

Walaupun hampir semua blog telahpun postkan isu ini namun para blogger sehingga kini masih tercari2 bukti gambar mereka (Puteri UMNO ) mendakwa diraba.
"Sekumpulan ahli Pergerakan Puteri Umno mendakwa diraba (klik) di punggung dan diludah oleh beberapa penyokong Parti Keadilan Rakyat (PKR) di kawasan berhampiran pusat penamaan calon pilihan raya kecil Permatang Pauh di Institut Perguruan Tuanku Bainun (IPTN)". Namun sehingga ke hari ini tiada satupun gambar bukti yang menunjukan cara mereka diraba atau gambar-gambar dari pihak lawan yang memprovok mereka.

Apa yang menarik gambar mereka pulak yang lebih dari apa yang mereka dakwa kena raba dan lawak lucah yang tidak akan disiarkan mana-mana akhbar yang terlaris di Malaya. Awal-awal lagi sebaik sahaja penamaan calon Pemimpin UMNO menuduh anggota pakatan rakyat mengggunakan kelucahan dalam kempen. Akhbar pengampu terus mengiyakannya. Ramai pembaca tercari-cari aksi lucah, kononnya digunakan oleh Pakatan Rakyat. Hanya ini yang saya jumpa - kata Ilham Najmi (klik) Antara gambar paling popular di semua blog rakan PR.Bukti gambar yang provokasi. Aksi lucah tahap melampau. Ada akta yang memperuntukan mengayakan aksi lucah..?? Siapa perlu ambil tindakan..??

Pemuda UMNO sedang menunjukkan aksi sakit akibat diliwat... Sang Gatal puteri UMNO, tanpa segan silu.. bersorak sambil tunjuk ke arah bontot, siapa provok siapa ???? Patutle kena raba..Dalam laporan doktor kalau buat camnie je rasanya tiada kesan calar....??? Cuma bau kentut je..


Yang nie.. apahal pulak menonggeng..???

2 ulasan:

S.A.M berkata...

Kalau aku ada disana, aku pun nak tumpang sekaki RABA putri Umno dgn TIMUN. ha..ha..ha..ha!

abe MIE berkata...

raba perempuan syok juga. tapi jangan raba jantan dengan jantan. nabi tak mengaku umat ooo

Malaysia oh Malaysiaku


RAKYAT YANG BERHAK MENERIMA PEMBANGUNAN