Sabtu, 6 Jun 2009

LU ORANG SEMUA, ADA FAHAMKAH INI NOTIS.??

BILA AKU TERBACA JE NOTIS NI, TIBA-TIBA JE TERINGAT PULAK KAT MANTAN MENTERI PUSAKA BN, DATUK SAMY VELLU YANG SELALU BILA DIA BUAT SIDANG MEDIA, ITU MANTAN MENTERI SELALU CAKAP INI MACAM NOTIS JUGA, AIYOOOO......!!!. ITU HARI TOK SAMY ADA SANGAT MARAH SAMA ITU AWANG SELAMAT? APA HAL..??
kenangan mengusik jiwa tentang Datuk Samy Vellu.
1. SEMASA SATU SIDANG MEDIA BERKAITAN DENGAN AKTIVITI PERGERAKAN WANITA MIC, DATUK SAMY VELLU ADA BERKATA: " RAMAI WANITA2 MIC SEKARANG SUDAH SADAR AKAN KEPENTINGAN DARA. JADI HARI INI WANITA2 MIC TELAH MENGAMBIL PROAKTIF DENGAN MENDERMA DARA MEREKA DALAM SATU KEMPEN MENDERMA DARA".
DARA: DARAH
2. SEMASA DALAM SATU WAWANCARA BERKAITAN ISU POLITIK SEMASA TERUTAMA ISU KAFIR MENGKAFIR OLEH PAS, DATUK SAMY VELLU TERLALU MARAH DENGAN PEMIMPIN PAS LALU BERKATA: " SIKAP PEMIMPIN2 PAS NI MEMANG TIDAK BOLEH DIPAKAI, SUDAHLAH ORANG2 UMNO DIKATAKAN KAFIR, SAYA JUGA TURUT TERBABIT DIKATAKAN KAFIR".

6 ulasan:

Ahcong berkata...

aiyooooo...devi, apa itu perkara sebenar mahu semua orang tahu itu awak ada punya orang bagi bikin bersih itu sama pejabat... ammmmaaahhh..!!!! ohhhhhh paham.. paham.. paham..

Mamak corner berkata...

aiyooo Samy sapa yg kata lu orang KAFIR tu, tak patut, tak patut..

Sangkelembit berkata...

patutlAH KAUM iNDIA MARAH TUBUHKAN PARTI HINDRAF, SAMY DAH BANYAK DERMA 'DARA' WANITANYA. AMMMAAHHHH
MEMANG KAPIAQ LAH SAMY NI.

mountdweller berkata...

Ayyoyo itu macam ka samy?

Tanpa Nama berkata...

saya juga ada marah sama itu pemimpin PAS, lain kali, cakap sikit ada lembut, jangan Samy itu KAFIR tapi cakap sikit baik, SAMY KAPIAQ lagi ada cantik sikit bahasa.

Tanpa Nama berkata...

salam Tuan Kulat........pihak kami bersedia menerima lebih banyak penderma2 DARA, kerana kami kekkurangan DARA sekarang

Malaysia oh Malaysiaku


RAKYAT YANG BERHAK MENERIMA PEMBANGUNAN