Khamis, 29 Julai 2010

'IQ' KULAT SETAKAT BUKU LALI JE...KATA GAP



Inilah blog Melayu yang dikenali sebagai 'GAP' antara blog Melayu terhebat sekali .
Bahasanya cukup indah dan MEMILIKI IQ YANG PALING TINGGI SEKALAI setakat ini dari mana2 penulis blog yang pernah aku singgah. Berikut di bawah ini ada beberapa komen balas GAP yang menyifatkan IQ aku setakat dibawah paras BUKU LALI aje.. terima kasih GAP yang tidak GAGAP kerana MENGHALUSI menilai tahap IQ sesorang.






dah yang bawah nie cuba lihat komen GAP yang memiliki IQ tinggi membuat ulasan balas aku punya komen yang langsung tidak faham maksud yang tersurat dan tersirat kenapa Saiful bercinta dan kenapa pula yang dicintainya itu di berambuskan oleh Gani Patail??? Sayang GAP yang tidak GAGAP tidak dapat menangkap maksud yang tersirat...hampehhhh
Nota: Aku Bukan Anony.. yg pegecut tidak ada nama....Layaannnn......

10 ulasan:

baginda® berkata...

awat dia cam anti je ngan ang kulat? die tak pernah kene tegur ke? GAP yang bodoh

Isa berkata...

Salam bro,

Di punya komen pun IQ tahap tumit kaki jer... ha..ha..ha...

Buku lali dengan tumit kaki yang mana lebih tinggi..?

Bolayan jelah...

pisangmalaysia berkata...

Salam Bro...
Itu lah tahap pemikiran pencacai..Yg depa kata tu kat depa sbenarnya..Cuba la bro tgk yg masih taksub kat ameno ni kt kg2..kalo tak org2 tua (kononnya maeno berjasa!)..mereka tediri daripada cikgu/cikgi atau kakitangan rendah kerajaan.. apa sebab?..sensiri mau ingat la..kt kg gua, kalanngan ketua cawanag tediri drp depa2 ni la...so...gua tak heran la kalu GAP punya mentaliti tahap tu..sbb pemimpin depa pun lebihkurang aje...ha ha ha...(Nak buat macaman dah dibodohkan 53 tahun...dah lama dah!!!!)

AFRAR YUNUS berkata...

salam kl
kena banyak sabaq dalam dok layan anak-anak.

Tanpa Nama berkata...

salam bro,

itu cakap org maken gaji shj, IQ setakat mn bukan yg die tentukan, masyarakat umumnya berpendidikan. boleh bezakan antara fakta ur pengampu@penulis upahan.

org baca blog ni..utk berkongsi pandangan yang mereka sendiri dh ada stand. cuma nak tegak nya hak atau nak selamalama dok dlm yg batil..

teruskan perjuangan prsetan apa org nak kata, itu strd org Umno.

blog gua. //caknokito.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

salam bro,

itu cakap org maken gaji shj, IQ setakat mn bukan yg die tentukan, masyarakat umumnya berpendidikan. boleh bezakan antara fakta ur pengampu@penulis upahan.

org baca blog ni..utk berkongsi pandangan yang mereka sendiri dh ada stand. cuma nak tegak nya hak atau nak selamalama dok dlm yg batil..

teruskan perjuangan prsetan apa org nak kata, itu strd org Umno.

blog gua. //caknokito.blogspot.com

kulatlapok berkata...

salam anony 15:12

TQ atas pandangan anda. Sesuhguhnya kita tahu hnaya Jauhari yg Kenal Manickam. Justeru seperti kata sdr, kita boleh bezakan antara fakta pengampu@penulis upahan.

Tanpa Nama berkata...

Bro,

Tak payah layan la bloggers um-NGOK nie. Rata-rata aku blog um-NGOK yang aku masuk semuanya spesies BANGANG. Orang BANGANG nie jangan dilayan makin menjadi dia.

kulatlapok berkata...

anony...17:16

TQ bro...memang betul tu bro. kita minta penjelasan kat dia.., dia x leh jawab pastu maki orang pulak...

kulatlapok berkata...

anony...17:16

TQ bro...memang betul tu bro. kita minta penjelasan kat dia.., dia x leh jawab pastu maki orang pulak...

Malaysia oh Malaysiaku


RAKYAT YANG BERHAK MENERIMA PEMBANGUNAN