Jumaat, 26 Disember 2008

JIKA BENAR KAU ISLAM, KAU MEMANG BANGSAT..!!!

Hari ini aku balik dari kerja agak lewat. Sampai je rumah terus hadap depan TV nak tengok apa berita menarik hari ini. Dalam keadaan letih tetiba je badan aku seperti kena shock karen. Aku benar-benar tersentak. Ingatkan kes di luar negara. Rupa-rupanya kat negara Malaysia ni. Betul-betul BANGSAT punya manusia. Kalau benar kau seorang ISLAM, memang kau seorang ISLAM yg BANGSAT yang bertopengkan agama.

Pas tu aku terus je capai laptop dan terus je buka. Aku dah agak kekawan dahpun buat entry. Syabas buat HARIMAUMENAIP dan PERISIK RAKYAT yang lebih awal dah beri warning. Ayuh mari kita ganyang yang bernama ADIBAHAHMAD ini. Kalau dia bukan seorang ISLAM. AWAS JANGAN CUBA MEMBAKAR JIWA KAMI UMAT ISLAM. Jika ini benar-benar berlaku, AKAN KU HANCURKAN tulang temulangmu. Ingat..!! setitik darah muslim ini gugur hanya semata2 untuk mereka membela NABI junjungannya NABI MUHAMMAD SAW. ALLAHUAKBAR.!! ALLAHUAKBAR..!! ALLAHUAKBAR..!!


ini lah dia blog BANGSAT http://adibahahmad.blogspot.com/


Adakah bumi Malaysia bakal mengalami situasi yang sama seperti ini..?

KULAT: Rasa tak sabar terus membuak-buak untuk mengetahui siapakah gerangan yang empunya blog tersebut. Apakah jantinannya? Apakah bangsanya? Apakah anutan agamanya? Diamanakah tempat tinggalnya? Rasanya malam ini juga kepingin nak berkenalan. Ayuh..!!muslimin dan muslimat mari kita terus berusaha apa jua cara bagi mendapatkan tuan yang empunya blog tersebut....
AWAS TUAN YANG EMPUNYA BLOG, "ADIBAHAHMAD" , UMAT ISLAM DI NEGARA INI, MEREKA BOLEH BERTELAGAH PASAL IDEOLOGI POLITIK AKAN TETAPI MEREKA BOLEH BERSATU SEKIRANYA AGAMA MEREKA DIPERMAINKAN.

6 ulasan:

Pak Oncu berkata...

beb,,, pakar it ramai ,,, cari lahh ,,, pastu kita sula dia ramai ramai

Tanpa Nama berkata...

elok kite sembelih jer mamat nih..
jgn bg peluang..
kite ganyang habis-habisan..
asah balik parang yg tumpul2 tuh..

Harimau-Menaip berkata...

Salam bro.,

Den agak bondo ni dari surind dan sjsandteam.

Muka pompuan tu takde kaitan. Kena kambinghitam.

Den pasti, blogger tadi tu yang terlibat.

~♥ UmmiAnni ♥~ berkata...

salam mr.kulat

depa ingat bila guna nama melayu dan yg beragama Islam kita nak kasi muka kot..depa tak tau darah jenis ni HALAL untuk umat Islam tumpahkan...tak rugi apa pon...

ganyang jgn tak ganyang..

wallahualam..

SilentSupporter berkata...

Bersatulah wahai Muslim Ummah...kita sedang dipermainkan dek kerana kealpaan kita padaNya...Lupakan semua ideologi politik kita...Islam harus ditegakkan dulu...Jangan biarkan musuh2 kita menelanjangkan iman kita...Allah Maha Besar!

sumandak bayu berkata...

Salam Bro,

Orang macam ni kita kena ajar betoi2 supaya tau tinginya langgit n bumi.. sedar sape dia hanya insan biasa tak ada kuasa ape pun

Malaysia oh Malaysiaku


RAKYAT YANG BERHAK MENERIMA PEMBANGUNAN