Ahad, 3 April 2011

TAPE TULEN TAPI SIPERAKAMNYA MASIH BEBASKes klip video DSAI kini masuk fasa kedua dengan makluman yang meyakinkan dari Ketua Polis Negara sendiri bahawa ianya TULEN.


Sesiapapun akan percaya bahawa video itu semestinya tulen kerana ianya dirakam dan jika adapun proses pertindihan (superimpose) ianya juga tidak akan menjejaskan proses rakaman tersebut. Yang menjadi persoalannya siapa yg merakamkan itu yg menjadi pokok kepada siasatan polis sepatutnya.


Apapun kes tersebut telah pun menjadi siasatan pihak polis. Cuma istimewanya kes tentang vidoe seks kali ini jauh berbeza dengan klip asmara CSL yang mana ianya disebarkan secara senyap, dan pihak polis dengan cekap dan tangkas dapat memberkas si penyebarnya yg akhirnya dihukum denda dan penjara.


Berlainan pula kes klip video seks DSAI ini, ianya secara terang-terangan dimiliki oleh individu dan dipertontonkan secara terang-terangan, namun kali ini kecekapan dan ketangkasan pihak berwajib tidak berlaku seperti kes CSL. mmm.... kekadang kita jadi pening dengan kes situasi yg sama tetapi berbeza tindakannya. Apapun hanya rakyat saja yg dapat menilaikannya.

Tiada ulasan:

Malaysia oh Malaysiaku


RAKYAT YANG BERHAK MENERIMA PEMBANGUNAN