Isnin, 8 September 2014

SILAP HARI BULAN, PAS IBARAT BULAN JATUH KE RIBA..

Tiga Ahli Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri (exco) Selangor daripada PAS dipanggil mengadap Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah mulai hari ini disini., esok dan lusa secara bergilir-gilir, bermula dengan Pesuruhjaya PAS Selangor Iskandar Abdul Samad hari ini, Difahamkan, Sultan Selangor mahu bertemu ketiga-tiga Adun PAS ini ekoran kekecohan berhubung pelantikan menteri besar baharu untuk menggantikan Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim. Menurut para penganalisis, Exco Selangor di kalangan ahli PAS yang dikatakan setia dengan Istana dikatakan silap hari bulan "Umpama Bulan Jatuh ke Riba" akan dilantik menjadi MB Selangor yang baharu walaupun PAS dikatakan tidak menuntut jawatan MB di sini.

p/s: PKR & DAP biadap terhadap Istana disini.

3 ulasan:

anak selangor berkata...

Memang itulah yg diharapkan. Mudah2an ianya menjadi kenyataan. Daulat tuanku. Benarkanlah selangor diperintah oleh mereka yg beriman. Amin.

kulatlapok berkata...

semoga segalanya akan terungkai

UMNO PARTI PENJARA berkata...

Adam Adli Dipenjara - Bukti UMNO BENCI anak muda!!

Tak perlu berdolak-dalik...

Politik tetap politik. Kuasa bukan segala2nya.... Tetapi kenapa pemimpin UMNO perlu takut dengan bayang2???

Adakah bila generasi tua UMNO mati, akan diganti dengan generasi datuk nenek UMNO???
Kekejaman pemimpin UMNO yang dilakukan kepada anak muda bukti jelas mereka membenci dan menghina anak muda dan takut dengan bayang2 sendiri!!!Yang pasti, apabila pemimpin UMNO membuat sebarang hasutan dan kesalahan, mereka akan terlepas dan kalau didenda pun tidaklah setimpal...


Sumber berita

>>>> Klik Di Sini

Malaysia oh Malaysiaku


RAKYAT YANG BERHAK MENERIMA PEMBANGUNAN